Haber Detayı
08 Mart 2021 - Pazartesi 07:53 Bu haber 1480 kez okundu
 
MYLİNE DİAMOND, İSTEYEN HERKESİ PIRLANTA VE ELMAS SAHİBİ YAPACAK
Sektörde 25 yılı geride bırakan MyLine Diamond pırlanta ve elması herkes için erişilebilir kılıyor. Kapalı çarşıda faaliyet gösteren ve sektöründe 25. yılı geride bıraktıklarını belirten MyLine Diamond Kurumsal İletişim Müdürü Çağlayan Deniz, Pırlanta ve Elmas’ı herkes için erişilebilir kılmaya kararlı olduklarını söyledi.
GÜNDEM Haberi
MYLİNE DİAMOND, İSTEYEN HERKESİ PIRLANTA VE ELMAS SAHİBİ YAPACAK

2021 yılını büyüme yılı olarak belirlediklerini ifade eden Deniz, yılın ilk üç ayında İstanbul’da 3 mağazayı açtıklarını ve 2025 yılına kadar Türkiye’nin en önemli AVM’lerinde 50 mağaza açmayı planladıklarını, ayrıca başta Avrupa ve körfez ülkeleri olmak üzere yurt dışı pazarlarında da yatırım yapacaklarını belirtti.

 

 

Ürün grubu olarak 400’ün üzerinde pırlanta ve elmas çeşiti olduğunu ve kişiye özel üretim de yapabildiklerini belirten Deniz, “Bizde fiyatların mücevher piyasasındaki çoğu firmaya göre daha uygun olmasının sebebi üretimde kullandığımız tüm değerli madenleri (elmas, zümrüt, yakut, safir ve yarı değerli madenler) ithal edip, Kapalıçarşı’da yer alan üretim merkezimizde imal ederek, toptan fiyatlarıyla perakende olarak satışa sunmaktayız. Dünyada önemli markalara ürün tedarik eden Myline Diamond marka bilinirliği ile pazar payını büyütmekle kalmayacak” dedi.

Şu an ülke genelinde 100’ün üzerinde de bayileri bulunan MyLine Diamond, bu bayilerin mücevher olarak sadece kendi markalarını sattığını belirterek günden güne bayilik sayısını da artırdığı ve bu sayede de tüketiciyle daha fazla noktada buluşmak istediğini belirtti.

2021 yılının MyLine için altın bir dönem olacağını belirten Çağlayan Deniz, MyLine Diamond ürettiği kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerden dolayı pırlanta ve elmas piyasasında şimdiden aranan markalardan birisi haline geldiğini belirterek yurtdışı bayilikleri içinde görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Yerli ve yabancı mücevher fuarlarına katılarak; en yeni trend ve modaya uygun mücevherleri sergilediklerin belirten Myline MyLine Diamond Kurumsal İletişim Müdürü Çağlayan Deniz, Myline Diamond’un 2021 yıl içerisinde Türkiye’de herkese ulaşacağını belirtti.

Çağlayan Deniz Şunları Söyledi:

“Myline Diamond koleksiyonları için ülkenin en başarılı takı tasarımcıları görev almaktadır. Her zaman pırlantanın sahip olduğu değeri koruyan ve aynı zamanda en yenilikçi ve trend çizgilerle pırlantaya farklı bir bakış kazandıran çok özel tasarımlar bu tasarımcılar tarafından özenle hazırlanmaktadır. Tüm Myline Diamond koleksiyonlarında her bir parça için özenli ve titiz bir çalışma yapılmaktadır. Üretilen tüm ürünler en son aşama olarak kalite kontrol sürecinden geçmektedir. Myline Diamond online alışveriş sitesi ya da mağazalarından satın almış olduğunuz hiçbir pırlanta modelinde en ufak bir hata payı söz konusu değildir”

Myline Diamond ve Mücevher Sertifikası

“Pırlantalar hem maddi hem de manevi değeri çok yüksek olan özel taslardır. Bu taşlarla hazırlanmış olan bir ürün satın alırken güven konusunda dikkatli olmalısınız. Satın aldığınız pırlantanın hangi özelliklerde olduğu, kaç karat olduğu gibi çok özel sorulara her zaman en şeffaf yanıtları veren Myline Diamond firması sizler için tüm ürünlerinde mücevher sertifikası kullanmaktadır.

Mücevher sertifikası; pırlanta küpe, kolye, bileklik ya da yüzük alırken o ürünün güvenilirliğini sağlayan bir belgedir. Bu sertifika içerisinde mücevher olarak işlenen ürün hakkındaki nihai değerlendirmeler yer almaktadır. Myline Diamond, mücevher sertifikası konusunda hologram tekniğinden yararlanmaktadır. Bu özel işlem sayesinde sertifikaların taklit edilmesinin ya da sahte sertifika üretilmesinin önüne geçilmektedir. Sertifika içerisinde pırlantalar için karat, altınlar içinse gramaj detayları yer almaktadır. Bunlara ek olarak mücevher özelliği, renk ve berraklık da yine sertifika içerisinde ayrıntılı bir biçimde verilmektedir.”

Myline Diamond koleksiyonları dikkat çekiyor

 

“Mücevher ve pırlanta sektörünün en önemli markalarından birisi olan Myline Diamond çok şık ve göz alıcı pırlanta koleksiyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Hem ülkemizde hem de Avrupa’da yapılan pırlanta satışlarına bakıldığında birçok kadının tercihinin Myline Diamond markası olduğunu görebilirsiniz. Bu kadar kadın yanılıyor olamaz diye düşünüyorsanız ve Myline Diamond bu prestiji nasıl sağlıyor diye merak ediyorsanız kısaca bahsedelim.

Myline Diamond markası bugün çok geniş bir mağaza ağı ve online alışveriş imkânı ile tüm kadınların en kolay ulaşabildiği pırlanta markasıdır. Pırlanta yüzük, pırlanta kolye, pırlanta küpe ve pırlatan bileklikten oluşan bir ürün çeşitliliği ile kadınların pırlantaya dair tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılamaktadır.

Myline Diamond koleksiyonları için ülkenin en başarılı takı tasarımcıları görev almaktadır. Her zaman pırlantanın sahip olduğu değeri koruyan ve aynı zamanda en yenilikçi ve trend çizgilerle pırlantaya farklı bir bakış kazandıran çok özel tasarımlar bu tasarımcılar tarafından özenle hazırlanmaktadır. Tüm Myline Diamond koleksiyonlarında her bir parça için özenli ve titiz bir çalışma yapılmaktadır. Üretilen tüm ürünler en son aşama olarak kalite kontrol sürecinden geçmektedir. Myline Diamond online alışveriş sitesi ya da mağazalarından satın almış olduğunuz hiçbir pırlanta modelinde en ufak bir hata payı söz konusu değildir.

Dolayısıyla Myline Diamond markasına ait olarak almış olduğunuz her bir pırlanta model için tam olarak bilgilendirilirsiniz. Bu sayede hem alırken hem de satarken kendinizi güvende hissedebilirsiniz.”

 

En özel hediyeler Myline Diamond’da

“Özel günlerde kadınlara vermek için akla gelen ilk hediye hiç şüphesiz mücevherlerdir. Myline Diamond bünyesinde, herkese hitap edecek sayısız mücevhere yer verilir. Pırlanta küpe, kolye, yüzük, bileklik, alyans ve setler Blue Diamond marka güvencesinde müşterilere sunulan başlıca kategorilerdir. Burada yer alan her bir parça, karşı tarafa olan sevginizi göstermeye yardımcı olur.

Sizlerde en şık ve göz alıcı Myline Diamond koleksiyonlarını inceleyebilmek için sizlere en yakın Myline Diamond mağazasına uğrayabilirsiniz. Ya da https://www.mylinediamond.com.tr linki üzerinden online alışveriş sitesine giriş yapabilirsiniz. En ince detayına kadar tüm ürünleri inceleyebilirsiniz. Hem görseller, hem videolar hem de ürünler hakkında yazılan tüm bilgileri sizlerin sanki mağazadaymışsınız gibi bilgilenmeniz için özenle hazırlanmıştır.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MYLİNE, DİAMOND,, İSTEYEN, HERKESİ, PIRLANTA, VE, ELMAS, SAHİBİ, YAPACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı