Haber Detayı
10 Şubat 2021 - Çarşamba 10:21 Bu haber 1861 kez okundu
 
MERAL AKŞENER'DEN TAKVİM GAZETESİ MANŞETİNE TEPKİ
İYİ Parti grup toplantısında Takvim gazetesinin "Bu haberi okumadan markete girmeyin, çıkarken üzülmeyin" başlıklı manşetini eleştiren Genel Başkan Meral Akşener, "Hiç mi utanmıyorsunuz?" dedi.
- Haberi
MERAL AKŞENER'DEN TAKVİM GAZETESİ MANŞETİNE TEPKİ

Samsun haber - Samsundan haberler 

 

"İKTİDARA GÖRE BU ÜLKEDE SORUN YOK"

Sözlerini daha sonra Takvim Gazetesi'nin 'market' haberine getiren Akşener, "İktidara göre aslında bu ülkede sorun falan yok. Hepimiz zenginlikten şımardık. İnanmıyorsanız saray medyasını okuyun. Mesela patronu, o doymaz beş müteahhitten biri, Yöneticisi de, eski Damat Bakan'ın kardeşi olan medya grubunun bir gazetesinde, geçen gün, birinci sayfada bir kılavuz yayınlandı" dedi.

"BU REZALETİ GÖRDÜN MÜ SAYIN ERDOĞAN?"

Akşener açıklamalarının devamında, "Market alışverişi kılavuzu. "Bu haberi okumadan markete girmeyin" diyor. "Bu haberi okumadan girerseniz, çıkarken üzülürsünüz" diyor. Ve derdi bini aşmış vatandaşıma neler öneriyor neler… "Alışverişe tek başınıza ve tok karnına çıkın, yanınızda çocuklarınız olmasın." diyor. "Marketteki cazip kokulara aldanmayın." diyor. "Büyük market arabası kullanmayın, doldurmaya teşvik eder." diyor. "Ürünlere dokunmayın, sahiplik duygusu verir, maazallah alırsınız." diyor. "İkramları geri çevirin, dilinize değerse tuzağa düşersiniz." diyor. Bunu kime söylüyor? Markete gitmeye bile dermanı kalmamış, mahalle bakkalının veresiye defteriyle yaşayan, milletime söylüyor. İşe bakar mısınız? Hiç mi utanmıyorsunuz? Hiç mi sıkılmıyorsunuz? Bu rezaleti gördün mü Sayın Erdoğan? Ceplerine para koyup, medya satın aldırdığın bu vicdansızlar, milletimin acı gerçeğiyle alay ediyor, alay. Ayıptır. Günahtır" şeklinde konuştu. 

 



 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MERAL, AKŞENER'DEN, TAKVİM, GAZETESİ, MANŞETİNE, TEPKİ, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı