Haber Detayı
12 Eylül 2020 - Cumartesi 10:25 Bu haber 3998 kez okundu
 
KARADENİZ'İN EN BAŞARILI REMAX OFİSİ REMAX MODERN samsun samsunhaber samsunhaberleri samsundanhaberler samsunemlak samsungayrimenkul samsunremax remaxmodern
1973 yılında kurulan ve bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurum olan Remax’ın Samsun ofislerinden Remax Modern Ofisi, faaliyet göstermeye başladığı günden itibaren Samsun’da emlak piyasasına getirdiği hareketlilik ile adından söz ettirmeyi başardı. Remax Modern Broker Owner’ı Mutlu Sevinç PM DERGİ’ye başarısının sırlarını ve Remax Modern’in çalışma sistemini anlattı.
GÜNDEM Haberi
KARADENİZ'İN EN BAŞARILI REMAX OFİSİ REMAX MODERN samsun samsunhaber samsunhaberleri samsundanhaberler samsunemlak samsungayrimenkul samsunremax remaxmodern

Samsundan haberler - Özel Röportaj: Yaşar TUNCEL 

PM DERGİ: Merhaba Mutlu bey, öncelikle bize biraz kendinizden bahsedebilir misiniz?

MUTLU SEVİNÇ: Merhabalar. İsmim Mutlu Sevinç, 46 yaşındayım ve Samsun doğumluyum. Yaklaşık olarak 2005 yılından itibaren inşaat sektörünün içerisindeyim. Aile şirketimiz olan Sevinçler Mimarlık İnşaat LDT ŞTİ olarak kardeşim Mustafa Sevinç ile birlikte sürdürmekte olduğumuz işimize 2019 yılında kurumsal yapısını çok sevdiğim ve beğendiğim Remax ile anlaşarak gayrimenkul sektörüne de girme kararı aldım. Aradan geçen kısa süre içerisinde de Remax modern olarak bölgenin en büyük emlak ofisi haline gelmeyi başardık.

 

PM DERGİ: Çok profesyonel bir ofise sahipsiniz. Ofisinizden bahsedebilir misiniz?

MUTLU SEVİNÇ: Remax Modern olarak yaptığımız araştırmalar sonucunda bu sektörün en gelişmiş ve modern ofislerini inceleyerek Atakum’un Esenevler mahallesinde Remax Modern Ofisi’mizi hizmete açtık. Standartların çok üzerinde olan Remax Modern Ofisi’miz 3 kattan oluşmakta ve en alt katında 40 kişilik bir çalışma ve toplantı salonumuz bulunmaktadır. Son derece modern olarak tasarlanmış olan toplantı salonumuzda bulunan masalarımızın her birinde internet bağlantısı, profesyonel toplantı için gerekli yansıtma cihazımız, bütün danışmanlarımız için kişiye özel dolabımız ve bütün imkanlarımız mevcuttur. Giriş katımızda misafirlerimiz için bir görüşme odamız ve 16 kişilik bir çalışma alanımız bulunmaktadır. Yine en üst katımızda ise iki adet toplantı ve bir misafir ağırlama odamız bulunuyor. Toplamda 60 kişilik modern bir ofise sahibiz. Samsun’un ve Atakum’un hem danışman hem de misafir ağırlama açısından en gelişmiş ofisi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yaklaşık 10 aydır burada müşterilerimizi ağırlıyoruz. Şuanda danışmanlarımız ve ofis personellerimiz ile birlikte toplamda 18 personel ile hizmet vermekteyiz. Hedefimiz önümüzdeki bir yıl içerisinde personel sayımızı 50 kişiye kadar çıkarmaktır. Zaten ofisimizi kurarken bu planlama yaparak karar vermiştik.

 

PM DERGİ: Remax Modern olarak öncelikleriniz nelerdir?

MUTLU SEVİNÇ: Remax Modern olarak bölgede emlak piyasasına hareketlilik getirerek takip eden değil takip edilen konumuna gelmiş bulunmaktayız. Yıllardır bu işi yapan hem kurumsal hem de yerel emlak ofisleri bizim çalışma sistemimizi takip ediyor. Bu sektöre yeni girmiş olmamıza rağmen bunu başarmış olmak bizim için oldukça mutluluk verici oldu. Bunu başararak birinci önceliğimizi yerine getirmeyi başardık. Remax sadece Türkiye’de değil 105 ülkede çalışan, Türkiye genelinde 300 ofisi ve 4000 danışmanı bulunan kurumsal ve sektörün en büyük markası konumunda. Remax’ın en büyük özelliklerinden biride kendisine ait bir satış ağı ve internet sitesi olmasıdır. Türkiye’de bulunan 4000 danışmanın bütün ilanlarını görebilme ve hepsiyle ortak satış yapabilme avantajına sahibiz. Böylesine geniş bir havuza sahip olmamız müşterilerimiz açısından, ürünün reklamı ve fiyatlandırılması açısından bize büyük kolaylık sağlıyor. Emlak yasasının belirlemiş olduğu alım satım oranlarına uyuyor ve standart bir komisyon ile çalışıyoruz. Asla hak etmediğimiz bir komisyon almıyoruz. Bu konuda etik kurallarımız var. Bütün bu kurallar ve imkanlar çerçevesinde de önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve bunu sağlayabilecek olan danışmanlar ile çalışmaktır.

 

PM DERGİ: Danışmanlarınız ile çalışma prensibiniz nasıl?

MUTLU SEVİNÇ: Danışmanlarımız ile Remax’ın bize vermiş olduğu standart ve hazır bir sözleşme imzalayarak iş ortağı oluyoruz. Bunun neticesinde de danışmanlarımız yaptıkların işin hak edişini alıyorlar. Danışmanlarımızın en önemi avantajları bölgenin en büyük ve Modern Remax ofisinde çalışma imkanının yanı sıra Remax tarafından düzenlenen ücretli ya da ücretsiz bütün eğitimlere katılabilmeleri oluyor. Her eğitim sonrasında ise bir eğitim sertifikası alıyorlar. Bu sertifikaların getirmiş olduğu da çok büyük avantajları oluyor. Piyasada aranılan uzman ve profesyonel bir danışman haline geliyorlar. Kısacası Remax Modern bünyesinde çalışan bütün danışmanlarımız aldıkları eğitimler sayesinde emlakçı olmaktan çıkıp profesyonel gayrimenkul danışmanı oluyorlar.  

 

PM DERGİ: Neden Remax?

MUTLU SEVİNÇ: Sevinçler Mimarlık İnşaat LDT ŞTİ olarak 15 yıldır sektörde edindiğimiz güven ve tecrübenin zedelenmemesi ve bu güne kadar yaptığımız işlerde elde etiğimiz başarıyı sürdürebilmek adına kurumsal bir firma olan Remax ile çalışma kararı aldık. Hem Remax’ın gücüne hem de Sevinçler Mimarlık İnşaat LDT ŞTİ’nin bölgede edindiği prestije ve güvenilirliğe sahibiz. Bu iki etkende bizi çok güçlü yapıyor.

PM DERGİ: Danışmanlarınız neden Remax’ı tercih etmelidir?

MUTLU SEVİNÇ: Remax Modern Ofisi olarak Samsun il ve ilçelerine hizmet vermekteyiz. Samsun il ve ilçelerinden bizimle çalışmak isteyen tüm iş ortaklarımıza ve danışmanlarımıza kapımız açıktır. Çalışma şeklimizde tam olarak bir mesai anlayışı bulunmamaktadır. Bütün danışmanlarımız sadece haftalık toplantılarımıza katılmak suretiyle özgür bir şekilde çalışmalarını sürdürebilmektedir. Bu Samsun merkezde ya da ilçelerde yer alan bütün iş ortaklarımız için geçerli olan Remax Modern’in genel çalışma yöntemidir. Remax Modern’i diğer yerel ya da kurumsal ofislerden ayıran en önemli etken Remax Modern danışmanlarının aldıkları ilanları hızlı bir şekilde işleme çevirebilmeleridir. Satışa hazırlanan mal varlığının temizliği dahil gerekli işlemlerinin yaptırılması, fotoğraf, video ve drone çekimlerinin yapılması ve en önemlisi satılacak ürünün ayrıntılı değer raporlamasının yapılarak olabilecek en yüksek gerçek değerini ortaya çıkarıyoruz. Fiyat konusunda yapılabilecek yanlış değerlendirme ürünün uzun süre satışta kalmasına ya da değerinin altında bir fiyata satılmasına neden olabilir bu sebeple doğru fiyat analizi profesyonel danışmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Bütün bu özelliklerde müşterilerimizin bizi daha çok tercih etmesini ve danışmanlarımızın da diğer ofislere oranla en az 3 katı işlem ile çalışmalarını sağlamaktadır. Hem kurumsallığın gücünü kullanabilmek hem de hızlı işlem kabiliyetine ve müşteri portföyüne sahip olabilmek için Remax Modern’i tercih etmeliler. Tabi ki bizim tarafımızdan tercihte edilmeliler. Danışmanlarımız konusunda da oldukça seçici davranıyoruz. Çünkü söylediğim gibi önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyetidir.

 

PM DERGİ: Peki müşterileriniz neden Remax Modern’i tercih etmelidir?

MUTLU SEVİNÇ: Satılacak olan ürünleri sadece kendi ilan portallarımızda değil sosyal medya hesaplarında, diğer ticari ilan sayfalarında, whatshap gruplarında etki çevreleriyle alakalı bütün alanlarda reklamlarını yapıyoruz ve hızlı satış sunuyoruz. Bütün bunları bir araya getirdiğinizde Remax Modern’in farkı ortaya çıkıyor. Yani müşterilerimize her anlamda ve tam manasıyla danışmanlık hizmeti veriyoruz. Bunu da emlak yönetmeliğinin vermiş olduğu ve yasanın gerekli kıldığı gibi müşterilerimizden yetki belgesi alarak yapıyoruz. Reklam çalışmalarımıza da yetki belgesini aldıktan sonra başlıyoruz. Yetki belgesi almadan danışmanlık yapmaya kalkan arkadaşlarımız bu konuda mutlaka sorun yaşayacaklardır. Çünkü satışını yapmak ürün danışmanı olduğunuz şahısın kişisel verisidir. Kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında yetki belgesi olmadan o kişinin malının fotoğraflarını paylaşmak uygun değildir ve yasaya da aykırıdır. Remax Modern olarak bu konularda oldukça hassas ve titiz davranmaktayız. Kurumsal yapıda ve güvenilir alım satım işlemleri, profesyonel satış danışmanlığı için Remax Modern’i seçmenin avantajları saymakla bitmez. Müşterilerimize Sevinçler Mimarlık İnşaat LDT ŞTİ’nin ve Remax’ın güvenilirliğini ve gücünü sunuyoruz.

PM DERGİ: Teşekkür ederiz Mutlu Bey. Başarılarınızın devamını diliyoruz.

MUTLU SEVİNÇ: Gösterdiğiniz ilgi için ben teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KARADENİZ'İN, EN, BAŞARILI, REMAX, OFİSİ, REMAX, MODERN, samsun, samsunhaber, samsunhaberleri, samsundanhaberler, samsunemlak, samsungayrimenkul, samsunremax, remaxmodern, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı