Haber Detayı
01 Haziran 2022 - Çarşamba 07:40 Bu haber 3474 kez okundu
 
KARADENİZ'E LÜKS REZİDANS PROJESİ
Karadeniz’de emsalsiz olan Yağcı İsmet imzalı lüks rezidans projesi Samsun’un Çarşamba ilçesinde şehrin tam kalbinde doğa ile iç içe bir yaşam vaad ediyor.
EKONOMİ Haberi
KARADENİZ'E LÜKS REZİDANS PROJESİ

Karadeniz’in emsalsiz projesi: Yağcı İsmet Rezidans

Yağcı İsmet Rezidans; Çarşamba’nın yeni yaşam merkezi, Ayvacık, Salıpazarı, Bağlantı yolu Rezidanslar vadisi içinde 2580 m2 arsa alanı üzerinde, 6 katlı 2 adet blok, 20 adet birbirinden bağımsız rezidanstan meydana geliyor.

Türkiye’de en fazla projeye imza atmış mimarlar ve mühendisler ile görüşerek her türlü tasarımın düşünülen proje’nin Karadeniz bölgesinde iddialı ve emsalsiz olduğunu vurgulayan Yağcı İsmet Towers Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Küçükaydın, “Rezidansımız 70 m2 bina giriş lobisi ve otel tadında karşılama ile insana huzur veriyor.  3.00 metre tavan yüksekliği ile tabandan tavana camla kaplanmış dış cepheler; her odada açılabilir pencereler ile kesintisiz Irmak ve doğa manzarası; geniş cam balkonlar ve teraslar; doğal taş ve mermerlerle döşenmiş mutfaklar, lake mutfak mobilya sistemleri, blanco evyeler; doğal taşlarla döşenmiş çift lavabolu banyolar, Cravit bataryalar; tüm mekanlarda masif parke yer döşemeleri, tüm ıslak zeminlerde granit; özel tasarım şık iç ve dış kapıları; tüm evlerde merkezi yerden ısıtma ile soğutma sistemleri. Süs havuzları ve peyzaj alanları. Güneşlenme ve barbekü terasları; mescid, bay -bayan, engelli WC, fitness salonları; açık ve kapalı kid’s club gibi alanlardan oluşuyor” dedi

Rezidans dijital bir ev platformu sunuyor

Yağcı İsmet Rezidans Projesi’nin dijital ev platformuyla da dikkat çektiğini de vurgulayan Küçükaydın, “Yağcı İsmet Rezidans Projesi, villa konforu ile lüksün sınırlarını herkes için yeniden tanımlıyor. Sesli komut sistemi;  ile her şey daha kolay ister evden,  ister işten nerede olursanız olun telefonunuz ile evinizi yönetin. Yüz tanıma sistemi; Elleriniz dolu olsa bile asansör ayağınıza gelir, evinizin kapısı açılır. Rezidansımızda 7/24 Gece Görüşlü Kamera Sistemi ve Hırsız Alarm Sistemi ile Güvenlik Paketi. Yağcı İsmet Rezidans Projesinde Merkezi süpürge sistemi, Merkezi çöp sistemi, Mekanik baca sistemi, her rezidansa özel merkezi su arıtma sistemi, şarj prizleri ile tüm kolaylıklar düşünülmüş, Doğalgaz kaçağı, Elektrik Kesintilerine karşı tüm araç ve gereçlerinizi koruma sistemi ile artık elektrikli ev aletleriniz zarar görmesin” açıklamasında bulundu.

Rezidans hayatını şehrin merkezinde yaşayın

Rezidans hayatını, şehrin merkezinde ve eşsiz bir lokasyonda yüksek tavanlı daireleri, villa yaşamı konseptinde birleştirdiklerinin altını çizen Küçükaydın, “2580 m2 dev bir sosyal alanı sadece özel 20 dairenin kullanımına sunarak ayrı bir yaşam vaat ediyor. Yağcı İsmet Rezidans'ta, spordan eğlenceye birçok aktivite için yapmanız gereken tek şey evinizden dışarı ilk adımı atmak. Yağcı İsmet Rezidans konsepti; Spor Salonu Otel tadında lobisi, Barbekü, Kameriye,  Süs Havuzları, Çocuk oyun merkezleri ile sizin ve sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçireceğiniz sosyal bir yaşam sunuyor” diyerek aynı zamanda sosyal bir yaşam merkezi olduğunu belirtti.

Küçükaydın, Yağcı İsmet Rezidansı’n tek satış yetkilisinin, gayrimenkul projeleri ile farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunarak müşterilerinin yanında yer alan By Usta Gayrimenkul olduğunu açıklayarak Yağcı İsmet Rezidans Projesi’nin kaçırılmayacak eşsiz bir proje olduğunu vurguladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KARADENİZ'E, LÜKS, REZİDANS, PROJESİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı