Haber Detayı
11 Ocak 2023 - Çarşamba 10:24 Bu haber 438 kez okundu
 
Kaçak maç izleyenler yandı
Türkiye'de Süper Lig ve 1. Lig'in resmi yayıncısı olan Beinsports'un en çok şikayet ettiği konuların başında gelen kaçak yayınlar için yeni bir hamle geldi.
SPOR Haberi
Kaçak maç izleyenler yandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kulüpler Birliği ve Süper Lig yayıncısı Digiturk, illegal maç yayınlarıyla mücadele kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü ile yeni bir operasyona hazırlanıyor.

Fotospor'un iddiasına göre Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kulüpler Birliği ve yayıncı kuruluşun şikayeti ile Emniyet, yasadışı Süper Lig maçları yayınına operasyon hazırlığına girdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ve yayıncı kuruluş Emniyet'e yasadışı maç yayınlarından dolayı şikayette bulundu. Emniyet, konuyla ilgili yaklaşık bin haneye uyarı baskını yapmaya hazırlanıyor. 

Habere göre devam eden soruşturma kapsamında kaçak maç yayını izleyenler arasında dev bir veri tabanı oluşturulduğu iddia ediliyor. 

Emniyet hali hazırda özellikle yurt dışı kaynaklı olarak Süper Lig maçlarını kaçak yayınlayan yasadışı yayın ağları konusunda başta Almanya, Hollanda ve Fransa Emniyetleri ile bağlantı kurdu. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kaçak, maç, izleyenler, yandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı