Haber Detayı
24 Temmuz 2020 - Cuma 09:30 Bu haber 3579 kez okundu
 
KIZILIRMAK DELTASINA İHANET - Samsun haberleri - Samsundan haberler - kuş cenneti - kızılırmak
Samsun'da çevre davalarına bakan Avukat Melike Özman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Kızılırmak Deltası'na Niyazi Kesim Restorant'a verilen konaklama tesisi tam olarak deltaya ihanettir'' dedi.
- Haberi
KIZILIRMAK DELTASINA İHANET - Samsun haberleri - Samsundan haberler -  kuş cenneti - kızılırmak

Melike Özman sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ''Kızılırmak Deltası'na Niyazi Kesim Restorant'a verilen konaklama ve yeme içme tesisi izni tam olarak deltaya ihanettir. Uygulama, Ramsar Sözleşmesi ile de korunan sulak alanlara, floraya kesinlikle zarar verecektir. Bu işletmeye bu ruhsatı verenler açık bir şekilde yasaya aykırı hareket ediyorlar. 
Fotoğraflardan, tesisin sulak alanların tam ortasına yapıldığını açık bir şekilde görüyorsunuz. 
Eğer bu tesise gitmeyi düşünen varsa bilsin ki bireysel olarak doğanın talanına ortak oluyor. Bu tesise giden herkesi bu suça ortak kabul ederim. 
Bu güzelliğin ne derece nadir ve kıymetli olduğunu siteden araştırabilirsiniz'' diyerek Samsun Valiliği internet sitesinde Kızılırmak Deltası'nın tanıtımı yapılan sayfanın linkini paylaştı.

 

 

 

 

 

Haber: Yaşar TUNCEL

Kaynak: Editör:
Etiketler: KIZILIRMAK, DELTASINA, İHANET, -, Samsun, haberleri, -, Samsundan, haberler, -, , kuş, cenneti, -, kızılırmak,
Yorumlar
Haber Yazılımı