Haber Detayı
18 Ocak 2023 - Çarşamba 17:39 Bu haber 381 kez okundu
 
"İstedik ama olmadı"
Başkan Yüksel Yıldırım, ara transfer döneminde Westerlo'dan Halil Akbunar, Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan, F.Bahçe'den İsmail Yüksek, Başakşehir'den Hasan Ali Kaldırım ve Ümraniyespor'dan Kartal Kayra'yı istediklerini ancak bazı nedenlerden dolayı bu isimleri kadrolarına dahil edemediklerini açıkladı.
SPOR Haberi

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, katıldığı bir programda transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Eyüpspor'a imza atan Halil Akbunar'ı kiralık olarak kadromuza katmak için Westerlo ile anlaşma sağladık ancak İstanbul ekibinin fazla para vermesi ve eşinin bu şehirde yaşamak istemesi nedeniyle transfer gerçekleşmedi. Eyüp'ün ne kadar para verdiğini biliyorum ben o kadar para veremem" dedi.  

Yusuf Erdoğan'la da yakından ilgilendiklerini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, "Samsun'a geldi yüz yüze görüştük el sıkıştık anlaştık ancak ertesi gün babam istemiyor gibisinden bahaneler üretti ve Adana Demirspor'a 2 katı paraya imza attı. Hasan Ali Kaldırım'la da görüştüm bana Beşiktaş ve Galatasaray'dan haber beklediğini söyledi. Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'i kiralık olarak istedik. Jorge Jesus kullanacağını söyleyerek transferine izin vermedi. Ali Koç bize Bruma ve Mauricio Lemos'u önerdi bizim stopere ihtiyacımız yok dedim. Kartal Kayra Yılmaz ile görüştük Ümraniye'de kiralık olarak oynuyor orada mutsuzdu teklif yaptık gelmek istedi ama Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar, Kayra'yı bırakmak istemedi" diye konuştu. Kaynak: Samsun Şehir Gazetesi

Kaynak: Editör:
Etiketler: "İstedik, ama, olmadı",
Yorumlar
Haber Yazılımı