Haber Detayı
11 Ekim 2022 - Salı 07:21 Bu haber 649 kez okundu
 
İşte ŞAMPİYONLAR !
SPOR Haberi
İşte ŞAMPİYONLAR !

İngiltere’yi 13-8 yenerek tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonu olan Samsun Bocce Genç Kız Milli Takımımız Çarşamba Havalimanında çiçekler ile karşılandı.

Tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonu olan Bocce Genç Kız Milli Takımımız Samsun Çarşamba Havalimanında çiçekler ile karşılandı.

6-9 Ekim 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Palma del Mallorca kentinde düzenlenen Avrupa Ümitler ve Gençler (Kadın-Erkek) Petank Şampiyonası finalinde İngiltere’yi 13-8 yenerek altın madalyayı kazanan Genç Milli Takımımız tarihimizde ilk defa kızlarda Avrupa Şampiyonluğu kazandı. 



Genç Milli Takımımızın 4 sporcudan 3’ü Alaçamspor sporcusu Rabia Nur Uzunay,  Demet Şahin, Büşra Nur Uzun'dan oluşan Milli Takımımız altın madalyayı kazanırken aynı zamanda Ümit Milli Takımımızın tamamı Alaçamspor'dan oluşan sporcularımız Aylin Emir, Selma Kalanç, Gülcan Gündoğdu, Fatmanur Alçin ile Milletler Kupası Avrupa 3.sü oldular.

Başarılı sporcularımızı Samsun Çarşamba Havalimanında çiçekler ile karşılayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci ve beraberinde Spor Şube Müdürü Olgay İnci ile Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan sporcuları ve başarılı antrenör Gökhan Bozdemir'i tebrik ettiler. 

İl Müdürü Dereci ile başarı öykülerini paylaşan sporcularımız, maddi manevi desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ettiler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İşte, ŞAMPİYONLAR, !,
Yorumlar
Haber Yazılımı