Haber Detayı
15 Şubat 2021 - Pazartesi 09:33 Bu haber 1398 kez okundu
 
İSTANBULSPOR SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?
Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 19.00 da başlayacak kritik müsabakayı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Turgut Doman yönetecek. Doman'ın yardımcılıklarını Murat Temel ve Bersan Duran yapacaklar. Karşılaşma TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
- Haberi
İSTANBULSPOR SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Samsun haber - Samsundan haberler - Samsunspor haber

TFF Birinci Ligi'nde haftanın en önemli karşılaşması yarın akşam İstanbul'da oynanacak. Ligin şampiyonluk adayı Yılport Samsunspor, üst sıraları zorlayan yakın takipçisi İstanbulspor'a konuk oluyor. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 19.00 da başlayacak kritik müsabakayı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Turgut Doman yönetecek. Doman'ın yardımcılıklarını Murat Temel ve Bersan Duran yapacaklar. Karşılaşma TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Ligin ilk devresinde 19 Mayıs Stadyumu'nda rakibine karşı 3-0 kaybeden Samsunspor, deplasmanda rövanşı alarak şampiyonluk yolunda önemli bir virajı kayıpsız dönmek istiyor. Bugün yaptığı son çalışmanın ardından havayoluyla İstanbul'a uçan kırmızı beyazlı ekipte, hafif sakatlığı bulunan Hamroun yarın ki müsabakada takımdaki yerini alamayacak. Bunun dışında önemli bir eksiği bulunmayan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam, hedeflerinin 3 puanla Samsun'a dönmek olduğunu açıkladı. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İSTANBULSPOR, SAMSUNSPOR, MAÇI, NE, ZAMAN, HANGİ, KANALDA?,
Yorumlar
Haber Yazılımı