Haber Detayı
05 Ekim 2020 - Pazartesi 07:58 Bu haber 6254 kez okundu
 
HER MAÇ DAHA İYİ BİR SAMSUNSPOR samsun haber samsunhaber samsundanhaberler samsundan haberler samsunhaberleri samsunspor samsunsporhaberleri orçundemirsoy
Her maç daha iyi bir Samsunspor. Orçun Demirsoy yazdı.
- Haberi
HER MAÇ DAHA İYİ BİR SAMSUNSPOR samsun haber samsunhaber samsundanhaberler samsundan haberler samsunhaberleri samsunspor samsunsporhaberleri orçundemirsoy

Samsun haber - Samsundan haberler - Samsunspor haber

Samsunspor'da beklentilerin yüksek olduğu bir sezon daha yaşıyoruz.

Geçen sezonun şampiyon takımı neredeyse bozulmadan korunarak ve üzerine flaş transferler eklenerek başarılı bir harman oluşturuldu.
Fakat henüz takım olarak istediğimiz seviyede değiliz. Samsunspor'umuzun hala zamana ihtiyacı var.
Dün akşamki maçın zorlu geçeceğini zaten biliyorduk. Önemli de eksiklerimiz de vardı. Ama her zaman şunu söylüyoruz. Samsunspor'un kadro genişliği ve kadrosunda bulundurduğu tüm oyuncuların her zaman ilk 11'de oynayacak kalitede olması bizim en büyük avantajımızdır.
Yabancı transferlerde katkı yaptığında ortaya muazzam bir takım çıkacaktır.
Sürekli takımı eleştirmenin ve hayal kırıklığında bulunmanın zamanı da vaktide de değildir. Hep birlikte Yüksel başkana da hocaya, teknik ekibe ve futbolculara destek vermemiz gerekiyor.
Gelelim dün akşamın özetine... 
Plumain topu her aldığında estetik hareketleri gözümüzü dolduruyor. Bir an gözümün önüne celil gelmiyor değil. Fakat Plumain'in devamlılığını göremiyoruz. İstenilen seviyenin çok altında kalıyor.
Düzeleceğini ve performansını arttıracağını umut ediyorum. 
Tomane ise yalnız kalsa da uyum sağlayan yabancılar arasında. İstekli ve arzulu. Tomane'nin de daha iyi olacağını düşünüyorum.
Veli ise Kevin Boli kadar olmasada dün akşam maçın son dakikalarında yüreğimizi ağzımıza getiren pozisyon dışında onu aratmadı.

Kerem Can Akyüz ise üzerine koyarak ilerliyor. Hele de son dakikalarda yaşadığımız o yüreğimizi ağzını ağzımıza getiren pozisyonu çıkarması bize derin bir nefes aldırdı. Bravo Kerem Can Akyüz. Gecemizin kabusa dönmesini engelledin.
Oğuz Gürbulak ise her şey ile maçın görünmez kahramanlarındandı. 
Her maçın farklı bir hikayesi olduğu gibi her maçın bir de kahramanı vardır. Dün akşamın kahramanı İlyas Kubilay Yavuz'du oyuna girdiği andan itibaren takımını adeta sırtladı. Oyunu domine etti. Bu güzel oyununuda şık bir golle süsledi.
Ara ara oyundan düşmesi ise düşündürücüydü İlyas Kubilay Yavuz'un.
Ertuğrul hocanın gözüne girebilmesi için daha çok çalışması gerekiyor.

Daha çok çalışıp performansının üzerine koyabilirse şahlanış sezonuna damgasını vurabilir.
Guide koçer ise bazı pozisyonlarda ağır kalsa da dün akşamın iyilerindendi. Kaleciye çalım atıp boş kaleye atamadığı gol ise evlere şenlik. 
Sonuç olarak yolumuza 3 puanı alarak devam ediyoruz. Her maç daha iyi bir Samsunspor izliyoruz. Zor bir viraji daha aştık. Lig uzun bir maraton. Biraz sabır ve biraz güven lütfen.
Kalın sağlıcakla esenlikler diliyorum.

Orçun Demirsoy

Kaynak: Editör:
Etiketler: HER, MAÇ, DAHA, İYİ, BİR, SAMSUNSPOR, samsun, haber, samsunhaber, samsundanhaberler, samsundan, haberler, samsunhaberleri, samsunspor, samsunsporhaberleri, orçundemirsoy,
Yorumlar
Haber Yazılımı