Haber Detayı
19 Ocak 2021 - Salı 08:19 Bu haber 1636 kez okundu
 
GÜLSAN ESNAFINA MÜJDEYİ KARAASLAN VERDİ
Gülsan Sanayi Sitesi esnafının önemli bir sorununu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan çözdü ve yüzde 25'lik peşinat bedeli yüzde 10'a indi.
EKONOMİ Haberi
GÜLSAN ESNAFINA MÜJDEYİ KARAASLAN VERDİ

Gülsan Sanayi Sitesi esnafının önemli bir sorununu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan çözdü ve yüzde 25'lik peşinat bedeli yüzde 10'a indi


Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Demir'in çaresizliğini ifede ettiği konuda, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler ile görüşen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, devreye girerek, Toybelen Küçük Sanayi Sitesi’nden dükkan almak isteyen Gülsan Sanayi Sitesi esnaflarından alınacak yüzde 25’lik peşinatın yüzde 10’a düşürülmesini sağladı.

 

 

PEŞİNAT DÜŞÜRÜLDÜ

 

SESOB Başkanı Hacı Eyüb Güler, dükkan fiyatları, vade uzunluğu, KDV miktarı ve peşinat konusunda indirime gidilmesi gerektiğini dile getiren esnafın sorununu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a aktardı. Çiğdem Karaaslan’ın kısa süredeki girişimlerinin ardından yüzde 25 olan peşinat fiyatı yüzde 10’a düşürüldü. Ara ödemeler ise yüzde 7,5’a indirildi.

 

 

YENİ GİRİŞİMLER OLACAK

Hacı Eyüb Güler,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın esnafın mağduruyetini gidermeye yönelik çabalarından ötürü teşekkür ederek, KDV indirimi ve sabit fiyat konusunda da yeni girişimlerin olacağını söyledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: GÜLSAN, ESNAFINA, MÜJDEYİ, KARAASLAN, VERDİ, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı