Haber Detayı
17 Ağustos 2021 - Salı 06:24 Bu haber 1040 kez okundu
 
FOFANA SAMSUNSPORA DOĞRU!
Samsunspor sürpriz bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlılar, 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu Fofana ile prensipte anlaşmaya vardığı iddia edildi.
SPOR Haberi
FOFANA SAMSUNSPORA DOĞRU!

 

Samsun şehir Gazetesinde salim yıldız haberıne göre;Yılport Samsunspor, Yeni Malatyaspor'da forma giyen Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusu Moryke Fofana ile prensipte anlaşmaya vardığı iddia edildi. Sosyal medyada ortaya atılan iddiaların ardından transferle yakından ilgilenen Başkan Yüksel Yıldırım'da bu sıcak gelişmeyi onayladığı  görüldü. Bugün veya yarın kesin sonuca ulaşılmasının ardından Samsunspor Kulübü'nün resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Öte yandan yine Kırmızı-Beyazlı ekiple isimleri yanyana gelen Marco Paixão ve Eren Tozlu isimlerinin gündemde olmadığı öğrenildi. 


FOFANA KİMDİR ?  

2012 yılında Fildişi Sahili'nden Lilleström takımına transfer olarak Avrupa'ya ilk adımını atan Moryké Fofana, 2015 yılında ise Lorient'e transfer oldu. İki ayağını da kullanan sol kanat oyuncusu Moryké Fofana geçen sezon 31 maçta 2 gol, 1 asistle oynadı. 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu daha önce ülkemizde İttifak Holding Konyaspor'da da to

Kaynak: Editör:
Etiketler: FOFANA, SAMSUNSPORA, DOĞRU!,
Yorumlar
Haber Yazılımı