Haber Detayı
22 Mayıs 2021 - Cumartesi 21:04 Bu haber 1354 kez okundu
 
ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA MI EDİYOR?
Yılport Samsunspor, Spor Toto 1.Lig'de normal sezonu 3.sırada bitirdikten sonra Play-Off yarı final serisinde Altınordu takımına elendi. Süper Lig şansını kaybeden Samsunspor'da deneyimli teknik adam Ertuğrul Sağlam maçın ardından flaş ifadeler kullanarak istifa sinyali verdi.
- Haberi
ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA MI EDİYOR?

Samsundan haberler - Samsunspor haber 

Ertuğrul Sağlam maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Çocuklar ellerinden geleni yaptılar ama olmadı. Türk futbolunda bu durumlarda fatura antrenörlere kesiliyor. Biz sene başından beri gecemizi gündüzümüze kattık. Namussuzluk ve ahlaksızlık yapmadık. Tepkiler anlamsız. Altınordu'yu tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 
 
 

'İnsanlar çok acımasız'

Ertuğrul Sağlam sözlerini, "Hayatımda bir risk alacaksam Samsun için alırım. Geçen sene bir mucizeyi gerçekleştirdik. Bu sene de son saniyeye kadar yarışın içinde olduk ama olmadı. İnsanlar çok acımasız, hakaretler çok üzücü. Çok üzgünüm. Bazı şeyleri hazmetmek zor her şeyi buradan konuşmak istemiyorum birazdan Yüksel başkan ile görüşücem" şeklinde tamamladı. Sağlam'ın bu açıklaamaları istifa sinyali olarak yorumlandı. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ERTUĞRUL, SAĞLAM, İSTİFA, MI, EDİYOR?,
Yorumlar
Haber Yazılımı