Haber Detayı
04 Ocak 2021 - Pazartesi 08:16 Bu haber 1252 kez okundu
 
ERTUĞRUL SAĞLAM ELEŞTİRDİ ''DOSTUMUZUDA DÜŞMANIMIZIDA GÖRDÜK''
Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Adanaspor karşılaşması sonrasında deyim yerindeyse içini döktü. Sezon başından itibaren yaşadıklarını çarpıcı bir dille özetleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam, camiaya umut dolu açıklamalarda bulundu.
- Haberi
ERTUĞRUL SAĞLAM ELEŞTİRDİ ''DOSTUMUZUDA DÜŞMANIMIZIDA GÖRDÜK''

Samsunspor haber - Samsun haber - Samsundan haberler 

Samsunspor’u TFF Birinci Ligi'ne çıkaran; devre boyunca yine sorumluluk alıp bu takımı şampiyonluk potasının içerisinde tutan oyuncularına teşekkür ederek sözlerine başlayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam şunları söyledi: "Geçmişi unutmamak lazım. Çünkü geçmişi unutanın geleceği de olmaz derler. Geçtiğimiz sezon geldiğimiz gün Manisa FK’nın 6 puan gerisinde tüm camianın, taraftarın umutları tamamen bitmiş. Bir önceki sezonun travmasıyla ‘yine bu sezon Manisa FK alacak götürecek, yine Play-Off’larda bu ligden kurtulamayacağız’ umutsuzluğu camiada baş göstermişti. Kulüp içerisindeki kavgalar, karışıklıklar, taraftarların kendi içerisindeki karışıklıkları, baktığımız zaman geldiğimiz ortamı ben dün gibi hatırlıyorum. 

OYUNCULARINA TEŞEKKÜR ETTİ 

Dolayısıyla o günkü ortamdan çıkıp, Allah’ın izni ile takımı yukarı çıkarıp sonrada burada o kadar olumsuzluklarla mücadele edip işi buraya getirdikleri için ben oyuncu grubuna teşekkür ediyorum. Zaman zaman eksik kaldılar, zaman zaman beceremediler, zaman zaman mücadele açısından zayıf kaldılar. Ama biz bu oyuncu grubuna güvendiğimizi her fırsatta dile getirdik. Onların morali birileri tarafından bozuldu biz o moralini toparlamaya çalıştık. Onurları kırıldı onu yerine koymaya çalıştık. Çok ağır hakaretlere uğradılar tekrar çocukları bir araya getirip ayağa kaldırmaya çalıştık. Onlar da sorumluluk aldılar ve bu takımı yine şampiyonluk potasının içerisine soktular. Yine çok çok teşekkür ediyorum. Şimdi aramızdan ayrılacak olanlar mutlaka var. Yeni arkadaşlarımız katılacaklar. 

TRANSFER YAPACAĞIZ

Devre arasında transfer olacağını ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Ben bu oyuncu grubuna gerçekten çok teşekkür ediyorum. Biz sezona bazı transferler yaptık. Beklentimiz farklıydı. Beklentimize karşılık bulamadığımız oyuncular oldu. Bunun yanında sakatlanan oyuncularımız oldu. Covid geçiren ve yaklaşık 1-1,5 ay hastalığın etkisiyle performans alamadığımız oyuncular oldu. Bazı maçlarda 4-5, bazı maçlarda cezalar nedeniyle 6 oyuncudan faydalanamadığımız maçlar oldu. Çok büyük sıkıntılar, problemler ve sorunlar yaşadık. Geçtiğimiz sezon ikinci ligden birinci lige çıkmak için oluşturulan kadro ile devre boyunca oynamaya çalıştık. Bazen bu rakam sonradan oyuna girenlerle daha da fazlalaştı.

BİZİM BİR HAYALİMİZ VAR 

Bundan sonraki amacımız, geçmişi bir kenara bırakıp, geçmişten dersler çıkarıp ikinci yarı itibariyle hepimizin hayali olan Samsunspor’u ait olduğu yere olan Süper Lige taşıyacak organizasyonu başarıyla gerçekleştirmek. Hiçbir şeyi eksiksiz bırakmamız gerekiyor. İlk devre bizim için iyi tecrübe oldu. Zaten çalışmalarımız başlamıştı. Yeni gelecek oyuncular, gidecek oyuncular bunların planlamasını yapıp Allah’ın izni ile Samsunspor’u ait olduğu Süper Lige hep beraber taşıyacağız. Ben buna yürekten inanıyorum. Herkes inansın, herkes bu takıma destek olsun. Herkes Samsunspor’un yanında olsun. Geçmişte en ufak bir sıkıntıda, en ufak bir kötü sonuçta dostlarımızı da gördük, düşmanlarımızı da gördük. ‘Samsunsporluyum’ diye geçinip de arkamızdan bizi vurmaya çalışan birçok insanı da gördük. Kötü sonuç aldığımız gün bize moral verip, ‘olsun, biz size güveniyoruz’ deyip de yanımızda olanları da gördük. Herkes kendi rengini belli etti. Dolayısıyla bundan sonra bize destek olanlarla beraber daha bir bütün olmaya çalışacağız. Samsunsporluyum deyip de takımın başarısızlığını isteyenlerle de aramıza mesafe koyacağız. Bundan sonra inşallah hep beraber, taraftarıyla, medyasıyla gerçek Samsunsporlusuyla inşallah Samsunspor’u Süper Lige taşıyacağız. Ben buna yürekten inanıyorum. Zaman zaman üzdüğümüz taraftarlarımız oldu, sıktığımız taraftarlarımız oldu. Ama şunu herkes bilsin ki, biz Samsunspor’un başarısı için canımızı dişimize takıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra da inşallah böyle olacak.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ERTUĞRUL, SAĞLAM, ELEŞTİRDİ, ''DOSTUMUZUDA, DÜŞMANIMIZIDA, GÖRDÜK'',
Yorumlar
Haber Yazılımı