Haber Detayı
25 Mayıs 2023 - Perşembe 17:02 Bu haber 232 kez okundu
 
EROĞLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Samsunspor’u 11 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e çıkaran Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, mezun olduğu Ege Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu.
SPOR Haberi
EROĞLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Yılport Samsunspor’u 11 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e çıkaran Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, mezun olduğu Ege Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu. Eroğlu, “Mezunlarımız, Öğrencilerimizle Buluşuyor” etkinliği çerçevesinde Prof.Dr. Yusuf Vardar BÖTBE Kültür Merkezi’nde başarı hikayesini anlatırken, gençlerin sorularını da içtenlikle yanıtladı. “Başarının tek sırrı var; çalışmak” vurgusu yapan Eroğlu, “Ege Üniversitesi BESYO’da okurken, bir yandan da futbol oynamaya devam ettim. Bizim dönemimizde hem futbolcu,  hem üniversite öğrenci olan fazla isim yoktu. Bunu birlikte sürdürebilenler de çok başarılı oldu” dedi.

Yılport Samsunspor’un yeni sezonda dinamik, tempolu ve taraftarıyla daha güçlü bir takım olacağının altını çizen Eroğlu, “Şampiyonluk için gerekli tüm bileşenleri hatasız bir şekilde bir araya getirerek kupayı kazandık. Yeni sezonda Süper Lig’de de tüm adımlarımızı doğru atarak, futbol şehri olan Samsun’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Tempolu, dinamik ve taraftarınla daha da güçlü bir Yılport Samsunspor’un sözünü veriyorum. Başkanımız Yüksel Yıldırım, İcra Kurulu’muz ve teknik ekipteki arkadaşlarımla beraber bunu başaracak kadroyu oluşturmak için çalışıyoruz” diye konuştu. 

“Hedefi olmayan yelkenliye rüzgar yardım edemez” diyen Eroğlu, “Bu sezon yola çıkarken hedefimizi şampiyonluk olarak belirlerken, futbolcu gelişimini de ön plana aldık. Neredeyse aynı kadroyla haftalar öncesinde şampiyonluğu garantiledik. Teknik direktörlük, farklılıkları yönetme sanatıdır. GETS adını verdiğimiz gelişim-takım mühendisliği-sistem sayesinde tüm farklılıkları yönettik, oyuncu gelişimini sağladık, sistemimize bağlı kaldık ve sonuçta da başarıya ulaştık” diye konuştu. 

Eroğlu, 1992 yılında mezun olduğu Ege Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini de ifade ederek, “Üniversitesi yaşamı, insana farklı bakış açıları kazandırıyor. Burada öğrendiğiniz her bilgiyi, iş yaşamınıza nasıl aktarabileceğiniz planlarını şimdiden yapmalısınız. Burası, bir pilotun el kitabı gibi, çok değerli. Yaşamda tıkandığınız anda çıkış yolu için bu sıralardaki bilgilere dönmeniz gerekir. Çünkü bilim size her zaman doğru yolu gösterecektir” yorumu yaptı.  

SAMSUNSEHIRGAZETESİ

Kaynak: Editör:
Etiketler: EROĞLU, ÖĞRENCİLERLE, BULUŞTU,
Yorumlar
Haber Yazılımı