İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
Zam sırası kırmızı ete mi geldi?
Zam sırası kırmızı ete mi geldi?
Haber Detayı
12 Ekim 2022 - Çarşamba 14:11 Bu haber 497 kez okundu
 
EFSANE KAPTAN ANILACAK
Samsunspor’a futbolcu, yönetici, başkan olarak hizmet eden Emin Kar, ölümünün 1. yıldönümünde ‘Kaptan’sız 1 Yıl, Emin Kar Anma Gecesi’ etkinliğiyle anılacak.
SPOR Haberi
EFSANE KAPTAN ANILACAK

Kırmızı-Beyazlı camiaya futbolcu, genel kaptan, idari menajer, yönetim kurulu üyesi, başkan olarak uzun yıllar hizmet eden Kar’ın 1. ölüm yıldönümünde, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon’da anma etkinliği yapılacak. Spor Sektörü Derneği tarafından düzenlenen anma gecesinde aile fertleri, özel hayatındaki yakın arkadaşları, birlikte futbol oynadığı takım arkadaşları, dönemin idarecileri, başkanlık yaptığı dönemdeki futbolcular, teknik adamlar Emin Kar ile ilgili anılarını anlatacak.Gece kapsamında Emin Kar’ın hayatının değişik kesitlerini ölümsüzleştiren çok özel fotoğraflar da sergilenecek.

KALBİ SAMSUNSPOR İÇİN HERKES DAVETLİ 

Geceye Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başta olmak üzere Samsun il protokol üyelerinin yanı sıra Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, eski başkan ve yöneticileri ile eski teknik direktörler, antrenörler ve futbolcuların yanı sıra taraftarlar davet edilecek.

EMİN KAR KİMDİR ? 

15 Ekim 1960’da Trabzon’da doğan Emin Kar, 1981’de Samsunspor’a transfer oldu. 20 Ocak 1989 kazasında engelli kalana kadar aralıksız forma giyen Kar, kazanın ardından bir daha yürüyemedi.Futbolu zorunlu olarak bırakan Kar farklı zaman dilimlerinde Kırmızı-Beyazlı kulüpte genel kaptan, idari menajer, başkan, yönetim kurulu üyesi olarak hizmet etti. Futbolculuğunda ‘Kırkayak Emin’, ‘Kaptan’ lakaplarıyla anılan Emin Kar, geçirdiği kalp krizinin ardından hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetmiş ve 18 Ekim 2021 tarihinde vefat etmişti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: EFSANE, KAPTAN, ANILACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı