Haber Detayı
08 Aralık 2020 - Salı 20:12 Bu haber 3008 kez okundu
 
DEVA PARTİSİ SAMSUN KONGRESİ SONRASI GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ
Deva Partisi Gençlik Politikaları Başkanı AV. Doğa Şanlıoğlu, Deva Partisi Samsun Gençlik Politikaları Başkanı Ertuğrul Gazi Gürcüoğlu ve Atakum Kadın Kolları Başkanı Gizem Çelik ile birlikte gençlik buluşması gerçekleştirdi.
- Haberi
DEVA PARTİSİ SAMSUN KONGRESİ SONRASI GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Samsun haber - Samsundan haberler 

Deva Partisi 1. Olağan Genel Kurulu toplantısına katılmak için DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile birlikte Samsun’a gelen Deva Partisi Gençlik Politikaları Başkanı AV. Doğa Şanlıoğlu, Deva Partisi Samsun Gençlik Politikaları Başkanı Ertuğrul Gazi Gürcüoğlu ve Atakum Kadın Kolları Başkanı Gizem Çelik ile birlikte gençlik buluşması gerçekleştirdi.

 

ERTUĞRUL GAZİ GÜRCÜOĞLU VE GİZEM ÇELİK EŞİLİK ETTİ

 

Deva Partisi’nin Samsun Grand Sheraton Hotel’de gerçekleştirilen 1. Olağan Genel Kurulu toplantısına katılan ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Deva Partisi Samsun il Başkanı Kebire Birer Türk’ün konuşmalarının ardından gençlik buluşmasına katılan Doğa Şanlıoğlu partisinin Samsun teşkilatı ile birlikte sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Samsun teşkilatlanmasından memnun olduklarını ve çalışmalarını takdir ettiklerini belirten Doğa Şanlıoğlu, Deva Partisi Samsun Gençlik Politikaları Başkanı Ertuğrul Gazi Gürcüoğlu ve Atakum Kadın Kolları Başkanı Gizem Çelik’ çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

BARIŞ ORTAMI OLUŞTURACAĞIZ

 

Şanlıoğlu’’ Partimiz yüzde 21 genç, yüzde 35 kadın ve yüzde 1 engelli kotası ile nezaket dilini tekrar hakim kılmak, temiz bir politika yapmak isteyen bir partidir. Bu sebeple gençlik teşkilatlanmalarının partimiz için önemi büyük. Bu gençler ile birlikte ülkemizde bir barış ortamı oluşturacağız’’ dedi.

Haber: Yaşar TUNCEL

Kaynak: Editör:
Etiketler: DEVA, PARTİSİ, SAMSUN, KONGRESİ, SONRASI, GENÇLİK, BULUŞMASI, GERÇEKLEŞTİRDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı