Haber Detayı
10 Aralık 2020 - Perşembe 11:12 Bu haber 4091 kez okundu
 
DEFNE YÖRESEL LEZZETLER ATAKUM'DA HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Samsun’un Atakum ilçesi, Cağaloğlu Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Defne Yöresel Lezzetler, geniş ve yöresel ürünlerden oluşan menüsü ile dikkatleri üzerine çekiyor.
GÜNDEM Haberi
DEFNE YÖRESEL LEZZETLER ATAKUM'DA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Samsundan haberler - Samsun haber 

YÖRESEL LEZZETLER

 

Samsun’un Atakum ilçesi, Cağaloğlu Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Defne Yöresel Lezzetler harika yöresel lezzetleri ve daha önce hiç görmediğiniz muhteşem sunumları ile doyumsuz bir yemek keyfi sunuyor. El açması mantı, ev poğaçası, tatlı ve pasta çeşitleri, kahvaltı, börek ve meze çeşitleri gibi geniş bir menüye sahip olan Defne Yöresel Lezzetler, hijyenik, geniş ve ferah restaurantı ile de dikkat çekiyor.

SAMSUN HALKINI DAVET EDİYORUZ

 

Defne Yöresel Lezzetler hakkında bilgi veren işletme sahibi Okan Demirbağ’’ Samsun’da gerçekten ev usulü yöresel lezzetler üreten firma bulunmamasını göz önünde bulundurarak böyle bir işletme açma kararı aldık. Uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucunda hizmet vermeye başlayan Defne Yöresel Lezzetler herkesin ihtiyacı olan ve birbirinden özel ürünler üreten bir mekan olarak Samsun halkına hizmet vermeye başlamıştır. Samsun halkını bu farkı hissetmeleri ve ürünlerimizi tatmaları için Defne Yöresel Lezetler’i ziyaret etmeye davet ediyoruz.’’ Diye konuştu.

 

Haber: Yaşar TUNCEL  

Kaynak: Editör:
Etiketler: DEFNE, YÖRESEL, LEZZETLER, ATAKUM'DA, HİZMET, VERMEYE, BAŞLADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı