Haber Detayı
22 Nisan 2021 - Perşembe 09:30 Bu haber 1660 kez okundu
 
CUMHURİYET MEYDANI İÇİN KARAR VERİLDİ
Samsun Cumhuriyet Meydanı Cumhurbaşkanı kararı ile Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı ilan edildi.
GÜNDEM Haberi
CUMHURİYET MEYDANI İÇİN KARAR VERİLDİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla ile Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine karar verildi

 

RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI

 

Samsun Cumhuriyet Meydanı ile birlikte İlkadım ilçesi Kale mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı ilan edilmesine ilişkin karar Resmi Gazetede yayımlandı.

 

KARAR VERİLDİ


Karara göre Samsun’un İlkadım İlçesi Kale Mahallesi (Cumhuriyet Meydanı) bölgesi ile Bitlis’in Tatvan İlçesi Çayırönü Mahallesi (Yeşilmezra) sınırları içerisinde bulunan alanlar kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi. Karar, 5393 sayılı Belediye Kanun’un 73’üncü maddesi gereğince verildi.

 

KARAR VERİLDİ


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Samsun Cumhuriyet Meydanı için alınan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı kararı, Resmi Gazete’de “Samsun İli, İlkadım ilçesi Kale mahallesi Cumhuriyet Meydanı sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine ilişkin ekli kararın yürürlüğe konulmasına, 5393 sayılı Belediye Kanununun 73’üncü maddesi gereğince karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CUMHURİYET, MEYDANI, İÇİN, KARAR, VERİLDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı