Haber Detayı
04 Mayıs 2021 - Salı 08:01 Bu haber 2029 kez okundu
 
ÇİĞDEM KARAASLAN'IN YARDIMCILARI BELLİ OLDU
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan’ın yardımcıları belli oldu.
- Haberi
ÇİĞDEM KARAASLAN'IN YARDIMCILARI BELLİ OLDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan’ın yeni dönemde yanında yer alacak Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcıları belli oldu.

Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevine, Antalya Milletvekili ve MKYK Üyesi Tuba Vural Çokal, Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, 25 ve 26. dönem Çorum Milletvekili L. İlksen Ceritoğlu Kurt, MKYK Yedek Üyesi Serpil Yılmaz, MKYK Yedek Üyesi Eyüp Gökhan Özekin,  AK Parti eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Serinkaya, İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Kenan Yılmaz ve Önceki Dönem Kadın Kolları MYK Üyesi Seda Gören Bölük getirildi.

cigdem karaalsna 525 Ana Manşet

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Karaaslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri yeni dönemde görev alacak Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılarımızın hayırlı olmasını diliyor, bu zamana kadar başkanlığımıza katkı sunan değerli yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÇİĞDEM, KARAASLAN'IN, YARDIMCILARI, BELLİ, OLDU, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı