Haber Detayı
23 Kasım 2021 - Salı 13:18 Bu haber 1049 kez okundu
 
ÇAPA TAKIM DAN MEMNUN
Eyüpspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrılan Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa maçın ardından konuştu.
SPOR Haberi
ÇAPA TAKIM DAN MEMNUN

Eyüpspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrılan Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa maçın ardından konuştu. Çapa 2 kez geriye düşmelerine karşın iyi reaksiyon gösterdiklerini ifade etti.

Zor bir maç oldu

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa maçın ardından konuştu. Zor bir maç olduğunu ifade eden Fuat Çapa, "Hem ligdeki sıralama ile ilgili hem de oyun olarak organize ve sahada ne yaptığını bilen bir rakip. Bu çok önemliydi. Son 7-8 haftaya baktığınızda 9-10 aynı oyuncuyla oynamanın verdiği bir artı vardı Eyüpspor'da. Bu otomatik oyun düzeni net bir şekilde görünüyordu. 

Farklı bir düzen kurduk

Sakat ve cezalılarımız nedeniyle orta sahada değişik bir düzen kurduk. İlk bölümde pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Geriye düştük ama takımımız reaksiyon gösterip 1-1'i yakaladı. Devre arasında orta sahada değişiklik yaptık. Dengeyi kurduğumuzu söyleyebilirim. 2-1 geriye düştükten sonra da takımın verdiği reaksiyon güzeldi. 2-1'den sonra coşkulu bir Samsunspor izledik. Göreve geldiğimizde taraftarlar bundan yakınıyordu. Bugünün sevindirici tarafı coşkulu oyun ve genç oyuncuların performanslarının artması. Üzücü olan da 1 puanla eve dönmemiz" dedi.

samsunşehirgazetesi

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÇAPA, TAKIM, DAN, MEMNUN,
Yorumlar
Haber Yazılımı