Haber Detayı
25 Aralık 2020 - Cuma 07:58 Bu haber 1969 kez okundu
 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ RÜŞVET SKANDALINDA ŞOK GELİŞME KASADAN MİLYONLAR ÇIKTI
Rüşvet iddiasıyla tutuklanan Samsun Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Bahattin K.'nin kasasından milyonlarca lira para ile ziynet eşyası çıktı.
ASAYİŞ Haberi
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ RÜŞVET SKANDALINDA ŞOK GELİŞME KASADAN MİLYONLAR ÇIKTI

Samsundan haberler - Samsun haber 

Rüşvet iddiasıyla tutuklanan Samsun Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Bahattin K.'nin kasasından milyonlarca lira para ile ziynet eşyası çıktı.

 

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde bir müteahhitten rüşvet aldığı iddasıyla tutuklanan Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin K.'nın evinde yapılan aramalarda milyonlarca lira para ve ziynet eşyası çıktığı
öğrenilldi.

 

 

ŞAŞKINLIK YARATTI

Geçtiğimiz günlerde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince rüşvet aldığı iddiasıyla Büyükşehir Belediyesi'ndeki makamında gözaltına alındıktan sonra işyeri ve evinde arama yapılan Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin K.'nın ev ve işyerinde bulunan yüklü miktardaki para ve ziynet eşyası şaşkınlık yarattı.

BİR SÜRE ÖNCE DE AŞK SKANDALINA KARIŞMIŞTI

Rüşvet istenilen 2B ihalelerinin yol müteahhiti H. T,. ile birlikte gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Daire Başkanı Bahattin K.'nın adı bir süre önce de aşk skandalına karışmıştı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, RÜŞVET, SKANDALINDA, ŞOK, GELİŞME, KASADAN, MİLYONLAR, ÇIKTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı