Haber Detayı
10 Şubat 2021 - Çarşamba 10:32 Bu haber 2378 kez okundu
 
BULUT EMLAK ÇALIŞANLARI TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLDU
Atakum'da 30 çalışanı ile 'TEMA gönüllüsü' olan Bulut Emlak'a, 'TEMA İş Yeri Gönüllülük Sertifikası' verildi. Programda 'yaşanabilir ve yaşatılabilir çevre' mesajı verildi.
GÜNDEM Haberi
BULUT EMLAK ÇALIŞANLARI TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLDU

Samsun haber - Samsundan haberler 

Samsun'un Atakum İlçesi'nde faaliyet gösteren Bulut Emlak çalışanları, 'TEMA gönüllüsü' oldu. 4 yönetici ile birlikte 30 çalışanının tamamı TEMA Atakum İlçe Temsilciliği'ne başvurdu. TEMA Genel Merkezi tarafından Bulut Emlak'a 'TEMA İş Yeri Gönüllülük Sertifikası' ve çalışanlara 'Gönüllü Kartı' gönderdi.

TEMA Samsun İl Temsilcisi Leman Özay ve Atakum İlçe Temsilcisi Habib Alan, sertifikayı Bulut Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Bulut'a teslim etti. Programda Bulut Emlak çalışanlarına teşekkür belgesi verildi, TEMA rozetleri takıldı.

 

TEMA'NIN YANINDAYIZ
Bulut Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Bulut, çevreye duyarlı davrandıklarını belirtti. Bulut, kurum olarak yaşanabilir ve yaşatılabilir çevre bırakma adına TEMA Vakfı'nın yanında olacaklarını ve destekleyeceklerini belirterek, temsilcilerine teşekkür etti.

TEMA Vakfı Samsun İl Temsilcisi Leman Özay da, "Bu güzel çalışmanız diğer kurumlara örnek olacaktır. Çevreye duyarlılığınızdan dolayı sizleri tebrik ederim" dedi. Atakum İlçe Temsilcisi Habib Alan ise, günümüzde çevrenin ve doğanın yaşamsal öneme sahip olduğunun farkında olarak TEMA Vakfı'na destek olup, çalışmalarda bulunmak için gönüllü olan tüm çalışanlara teşekkür etti. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BULUT, EMLAK, ÇALIŞANLARI, TEMA, GÖNÜLLÜSÜ, OLDU,
Yorumlar
Haber Yazılımı