Haber Detayı
25 Ocak 2021 - Pazartesi 10:32 Bu haber 1941 kez okundu
 
BRİCE DJA DJE İLK MAÇINDA KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI
Yılport Samsunspor'un yeni transferi Brice Dja Dje ilk maçında herkesi kendine hayran bıraktı. Sahadaki pozitif görüntüsünün yanı sıra dikine oynaması ve agresif tutumu özellikle taraftarların büyük beğenisini kazanırken kendisine lokomotif yakıştırması yapıldı.
- Haberi
BRİCE DJA DJE İLK MAÇINDA KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI

Yılport Samsunspor'un devre arası transferleri dün akşam oynanan Altay karşılaşmasıyla ilk kez görücüye çıktılar. Aralarında öyle bir isim vardı ki daha ilk maçında büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. En son Kayserispor forması giyen ve kısa bir süre boşta kaldıktan sonra kırmızı beyazlı ekibin devre arasında renklerine kattığı Brice Dja Dje oyunda kaldığı süre içinde sergilediği performans ve agresif görüntüsüyle taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazandı. 

LOKOMOTİF GİBİ 

Orta sahada bir lokomotif gibi olan; hücumlarda dikine oynayan ve tatlı sert kişiliğiyle oyun yapısıyla taraftarların büyük sevgi gösterilerinde bulunduğu Dja Dje sosyal medyada günün adamı oldu. Samsunsporlu taraftarlar; bu tarz bir oyuncu profiline duydukları özlemi Dja Dje ile giderdiklerini ve ilerleyen sürede bu oyuncunun takıma büyük katkı sağlayacağını konuştular. Brice Dja Dje, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BRİCE, DJA, DJE, İLK, MAÇINDA, KENDİSİNE, HAYRAN, BIRAKTI, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı