Haber Detayı
03 Mayıs 2023 - Çarşamba 13:02 Bu haber 289 kez okundu
 
BİLETLERDE İNDİRİM OLACAK
Yılport Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, şampiyonluk kutlaması biletlerin öğrencilere yüzde 20 indirimli ve 0-7 yaş arası çocuklara ücretsiz olacağını söyledi.
SPOR Haberi
BİLETLERDE İNDİRİM OLACAK

SBB TV ekranlarında yayınlanan '55. Dakika' programına katılan Yılport Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, özel açıklamalarda bulundu. 

Soner Soykan, 7 Mayıs'ta, 19 Mayıs Stadyumu'nda ünlü sanatçıların sahne alacağı şampiyonluk kutlaması biletlerinin öğrencilere yüzde 20 indirimli olacağını ve 0-7 yaş çocukların ücretsiz giriş yapabileceğini söyledi. 

Soykan, "Başkanımız her zaman öğrencilere ve eğitime desteklerini sürdürüyor. Bu bağlamda da öğrenci kardeşlerimizi düşünerek, stadyumdaki kutlamalara yüzde 20 indirim yapılması talimatını verdi. 

Bilet satışlarının sosyal medyada az olduğu iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Biletlerimize güzel bir ilgi var. Özellikle sivil toplum kuruluşları, belediyelerin toplu bilet alımları söz konusu. Bu organizasyonda da yine el birliği ile herkese Samsunspor taraftarının gücünü göstermemiz gerekiyor" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BİLETLERDE, İNDİRİM, OLACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı