Haber Detayı
01 Nisan 2021 - Perşembe 08:22 Bu haber 1515 kez okundu
 
BAŞKAN YÜKSEL YILDIRIM '' SAMSUNSPOR'U VE BİZİ RAHAT BIRAKSINLAR''
Başkan Yüksel Yıldırım, ”Bazı kötü niyetli insanların amaçları beni küstürüp göndermekmiş, asla hiç bir yere gitmiyorum. Samsunspor’u ve bizi rahat bırakın” dedi.
- Haberi
BAŞKAN YÜKSEL YILDIRIM '' SAMSUNSPOR'U VE BİZİ RAHAT BIRAKSINLAR''

Samsun haber - Samsundan haberler 

 

KÖTÜ NİYETLİLER VAR

 

Kırmızı-Beyazlılar da Başkan Yüksel Yıldırım yine gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Katıldığı programlarda yol haritasını anlatan Yıldırım, bazı kötü niyetli kişilerin işlerine çokmak sokma planı yaptığını söyledi. Samsunspor’dan asla vazgeçmeyeceğini belirten Başkan Yıldırım, “Ben rahatsızlığımdan dolayı Samsun’a gidemiyorum. Bir şirketim Çin’de diğeri de Peru’da. Üzerimizde güneş batmıyor. 51 ülkede 200 şirketimiz var” dedi.

 

BİRAZ ZAMAN ALACAK

 

Yıldırım ayrıca, ”Benim çok rahat yönetebileceğim bir şeye bazı kötü niyetli insanlar çomak sokuyor. Amaçları beni küstürüp göndermekmiş, asla hiçbir yere gitmiyorum. Samsunspor’u ele geçirmek isteyenler varsa, gitsinler kendilerine başka kulüp kursun. Bizi rahat bırakın. Ben Samsunspor’u sportif anlamda çok başarılı bir kulüp haline getireceğim. Bunu bir ekiple yapacağım ve biraz zaman alacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, YÜKSEL, YILDIRIM, '', SAMSUNSPOR'U, VE, BİZİ, RAHAT, BIRAKSINLAR'', ,
Yorumlar
Haber Yazılımı