Haber Detayı
13 Mart 2021 - Cumartesi 11:18 Bu haber 1519 kez okundu
 
BAŞKAN YILDIRIM CEVAP VERDİ İLYAS KUBİLAY SÖZLEŞME İMZALAYACAK MI?
Başkan Yüksel Yıldırım, "İlyas'ın babasıyla yaptığımız transfer görüşmesi çıkmaza girdi. Bizden oynama garantisinin yanı sıra şu anda oynadığı paranın 2, 2,5 katı fazla bir ücret talep ettiler. Biz de kendilerine teklifimizi yeniledik ve karar vermeleri için bir hafta süre verdik" dedi.
- Haberi
BAŞKAN YILDIRIM CEVAP VERDİ İLYAS KUBİLAY SÖZLEŞME İMZALAYACAK MI?

Samsun haber - Samsundan haberler

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sezon sonu sözleşmesi sona erecek İlyas Kubilay Yavuz'un takımda kalıp kalmayacağı konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Yıldırım, "Samsunspor olarak biz oyuncumuzun kalmasını istiyoruz. İlyas'ta bana kendisinin Samsunspor'da devam etmek istediğini paranın ikinci planda olduğunu açıkladı; ancak babasıyla görüşmemiz gerektiğini söyledi. Bende geçtiğimiz hafta içinde İlyas'ın babasıyla ofisimde bir görüşme sağladım" dedi. 

FUTBOL HAYATINI BİTİRECEKSİN

Başkan Yıldırım görüşmede yaşananları tüm çıplaklığıyla şöyle anlattı; "İlyas'ın babasıyla görüşme sağladık; bizden şu anda oynadığı paranın 2, 2,5 katı daha fazla para istedi. Aramızdaki makas kapanacak bir boyutta değil. İlyas'ın babası maalesef oğlum oynatılmıyor gerekçesiyle yüksek bir transfer ücreti istedi. Bende kendisine 'Bak oğlunu oynatıyoruz, İlyas'ın futbol hayatını bitireceksin. Takımda en çok sevdiğim oyuncular arasında geliyor senin oğlun' dedim. 

OYNAMA GARANTİSİ İSTEDİ

Tekrar ediyorum babasıyla ofisimde görüştüm.  Bizden oynama garantisi istedi. Beşiktaş istiyormuş İlyas'ı. Bende hemen koşa koşa git ver dedim. Sizin dediğiniz parayı Türk futbolcular almıyor dedim. Top onlarda. Ertuğrul Sağlam'da İlyas'ın kalmasını istedi. Teklifimizde gayet iyiydi. Bir hafta süre verdim. Bekliyoruz". 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, YILDIRIM, CEVAP, VERDİ, İLYAS, KUBİLAY, SÖZLEŞME, İMZALAYACAK, MI?,
Yorumlar
Haber Yazılımı