Haber Detayı
28 Kasım 2020 - Cumartesi 14:04 Bu haber 1697 kez okundu
 
BAFRA BELEDİYE BAŞKANI MURAT KILIÇ'IN KORONA TESTİ POZİTİF ÇIKTI TEMEL ATMA TÖRENİNDEN AYRILDI.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, koronavirüs testi yaptırdı ancak sonucu beklemeden Bakan Kurum'un programına katıldı
GÜNDEM Haberi
BAFRA BELEDİYE BAŞKANI MURAT KILIÇ'IN KORONA TESTİ POZİTİF ÇIKTI TEMEL ATMA TÖRENİNDEN AYRILDI.

Samsun Kentsel Dönüşüm ve Altyapı Yatırımları Açılış ve Temel Atma Töreni'nde bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Samsun protokolüyle bir arada olan Başkan Kılıç, törende testinin pozitif olduğunu öğrenince, programdan ayrıldı. Başkan Kılıç'ın test sonucunu beklemeden programa katılması ise eleştirilere neden oldu.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Samsun'da düzenlenen Kentsel dönüşüm ve altyapı yatırımları açılış programına katılan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın testi pozitif çıktı.
 
Edinilen bilgilere göre Samsun'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla düzenlenecek olan Samsun'da kentsel dönüşüm ve altyapı yatırımları programına katılmadan önce test yaptıran Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın testi sonucu pozitif çıktı. Test sonucunun pozitif çıktığını  programda öğrenen Başkan Kılıç'ın programı terk ettiği öğrenildi. Başkan Kılıç'ın test sonucunu beklemeden programa katılması ise hem şaşkınlık yarattı hemde eleştirilere neden oldu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAFRA, BELEDİYE, BAŞKANI, MURAT, KILIÇ'IN, KORONA, TESTİ, POZİTİF, ÇIKTI, TEMEL, ATMA, TÖRENİNDEN, AYRILDI.,
Yorumlar
Haber Yazılımı