İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
İşte en son rakam
İşte en son rakam
Palamut bereketi
Palamut bereketi
Haber Detayı
17 Haziran 2022 - Cuma 10:01 Bu haber 714 kez okundu
 
Atakum Müzik Festivali Coşkuyla Başladı
"Moon Stage" / "Orfe Organizasyon" ortaklığıyla Karadeniz’in eşsiz doğasında müzikseverleri sınırsız eğlence ve müzikle buluşturan Atakum Müzik Festivali coşkuyla başladı.
KÜLTÜR / SANAT Haberi
Atakum Müzik Festivali Coşkuyla Başladı

Biletleri günler öncesinden tükenen, gençlerin yoğun ilgi gösterdiği festivalin ilk gününde Emre Fel, Mengene, İlkay Akkaya, Sefo, Fatma Turgut ve maNga sahne aldı.

Sefo: Yıllar Önce Çalıştığım Otelde Sahneye Çıktım

"Bilmem Mi", "Affettim", "Tutsak" gibi şarkılarla müzik listelerini alt üst eden gençlerin sevgilisi rapçi Sefo kendi memleketi olan Samsun’da sahneye çıkmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek seyircilerle bir anısın da paylaştı. 6-7 sene önce çalıştığım otelde şimdi sahneye çıkıyor olmak çok garip bir duygu. Ayrıca bugün annemle babamın evlilik yıldönümü, onlar için de kocaman bir alkış istiyorum, dedi.

Fatma Turgut; Müzik İyileştirir, Bizi Kimse Ayıramayacak

Her biri hit olmuş şarkıları ve muhteşem sahne performansı ile sahne alan Fatma  Turgut ise, ne güzel burada bu kalabalık yanındakinin kim olduğuna aldırış etmeden birlikte dans edip, şarkı söylüyor. Çünkü müzik iyileştirir, birleştirir. Bizi kimse ayıramayacak, diye konuştu.

maNga: Bu Festivali Yapmak Kolay Olmadı

Gecenin kapanışını yapan Türk rock müziğinin efsane topluluklarından maNga ise geçtiğimiz ay yaşanan Anadolu Fest iptaline gönderme yaparak, bu festivali yapmak kolay olmadı diyerek festivalde emeği geçen ekibe de teşekkürlerini iletti. Grup, her zamanki yüksek tempolu performansıyla hayranlarından tam not aldı.
Rock müziğin ağır toplarından rap müziğin en iyilerine; popun yıldızlarından alternatif müziğin en sevilen isimlerinin yer aldığı festivalin ikinci gününde Melisa Karakurt, Köfn, Selçuk Balcı, Patron, Emir Can İğrek ve Hayko Cepkin sahne alacak.

18 Haziran Cumartesi

Levent Yüksel

Sagopa Kajmer

Mavi Giri

Deniz Tekin

Evdeki Saat

No Land

 

19 Haziran Pazar

Emre Aydın

Can Bonomo

Yeni Türkü

Anıl Piyancı

Mert Demir

Ayça Özefe

Kaynak: Editör:
Etiketler: Atakum, Müzik, Festivali, Coşkuyla, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı