Haber Detayı
13 Ağustos 2020 - Perşembe 09:27 Bu haber 2394 kez okundu
 
ASRİAD'TAN ORUÇ'A ZİYARET samsun samsunhaber samsundanhaberler samsundan haberler asriad samsunasriad
ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fikret Mırık ile Ali Öztürk Samsun Sağlık İl Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç'u ziyaret etti. Başkan Okudan salgın süreci boyunca mücadele eden sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını belirtti.
GÜNDEM Haberi
ASRİAD'TAN ORUÇ'A ZİYARET samsun samsunhaber samsundanhaberler samsundan haberler asriad samsunasriad

MEMNUNİYET DUYDUK
Ziyarette sağlık ve ekonomi alanında yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili istişarelerde bulundu. Samsun Sağlık İl Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Okudan ve üyelere teşekkür etti.

HAYATLARINI ORTAYA KOYDULAR
Sağlık çalışanlarının,  pandemi koşullarında, her gün her saat insanüstü çabalarla mücadele etmeye devam ettiğini belirten ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, "Koronavirüse karşı mücadelede hastanede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarımız ailelerini bile göremeden insan sağlığı için  görevlerini yürütüyorlar.  Şüphesiz onların emeklerini yadsıyamaz görmezlikten gelemeyiz. Çünkü  hayatlarını ortaya koyarak canla başla çalışan sağlıkçılarımız yurdun dört bir yanında seferberlik içindeler. ASRİAD olarak bizim için  fedakarca hizmet veren sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

TABLO HEDİYE EDİLDİ
Ziyarette Başkan Okudan Oruç'a kufi yazısıyla işlenmiş ' Önce Nitelik Tablosu' takdim ederek çalışmalarda başarı diledi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ASRİAD'TAN, ORUÇ'A, ZİYARET, samsun, samsunhaber, samsundanhaberler, samsundan, haberler, asriad, samsunasriad,
Yorumlar
Haber Yazılımı