Haber Detayı
21 Ağustos 2021 - Cumartesi 12:56 Bu haber 1085 kez okundu
 
ALTIPARMAK: BÜTÜN OYUNCULARIMI KUTLUYORUM!
Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Takım olarak çok iyi mücadele ettik ve çok da hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık. Bütün oyuncularımızı kutluyorum” dedi.
SPOR Haberi
ALTIPARMAK: BÜTÜN OYUNCULARIMI KUTLUYORUM!

Samsun Şehir Gazetesinden Salim Yıldız 'ın haberi

İlk maçlar zordur

Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “Öncelikle oynayan oynamayan, yüreği bizimle atan herkesi kutluyorum. Özellikle maçın içinde ve o maçtan sonraki muhteşem atmosfer hem bizim mutlu etti hem de gördüğümüz manzara bizim ilerisi için ne yapmak istediğimizle alakalı beklediğimiz, istediğimiz manzaranın başlangıcıydı. Geldiğimiz günden beri bir oyun sistemi ve oyun düzenine çok çalışıyorduk. Bugün nispeten özellikle maçın başında muhteşem yaptık. Bir takımın saha içerisinde yapabileceği her şeyi yaptık. Özellikle 2-0’a kadar. 2-0’dan sonra tempo olarak da çok iyi tempo yaptık. Zaten ilk gittiğimiz atakta top gol oldu. Ondan sonra oyun şeklinde bir değişiklik olmadı ama rakibi şekillendirdik. İkinci yarı bulduğumuz gol ve golden sonraki pozisyonlarımız, oyuncuların isteği ve arzusu bizi çok mutlu etti. En azından iyi yolda olduğumuzu gördük. Çünkü ilk maçlar çok zordur. İlk maçlarda özellikle kendi sahanda çok koşan ve mücadele eden rakibe karşı oynamak ve bu kadar üstün oynamak hem bizi mutlu etti hem de istediğimiz oyun sistemine yakın bir oyun sistemi ile oynadık. Bugün takım olarak çok iyi mücadele ettik ve çok da hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık. Bütün oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

Taraftarımıza teşekkür ediyorum

Stadyuma gelen taraftarlara teşekkür eden Altıparmak, “Gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Oyunun her anını bizimle birlikte yaşadılar. Maç 2-1 iken müthiş bir tezahüratla takımı tekrar dirilttiler. 3-1’den sonraki istekleri ve arzuları bizim gibilerdi. Onlar da bizi çok özlemişler, bizlerde taraftarlı futbolu özlemişiz. Bugün güzel başladık ve güzel bitti. İstediğimiz bir 3 puan vardı. O 3 puanı aldık. Artık bu maçı unutup, Kocaelispor maçı hazırlıklarına başlayacağız” diye konuştu.

Alaaddin ısınırken sakatlandı

Alaaddin Okumuş’un ısınma esnasında sakatlandığı için kadrodan çıkardığını belirten Altıparmak, “İlk 11’de bulunan Alaaddin Okumuş ısınırken sakatlandı. Son topa vurduğunda arka adalesinde bir ağrı hissetti. Ondan dolayı onu mecburen kadrodan çıkarttık. Melih’in de hafif sakatlığı vardı. Yük binince yavaş yavaş hissetmeye başladı. Onu da oyun içerisinde çıkarttık. Onun dışında herhangi bir sakatımız yok. İstediğimiz şekilde maça başlayıp ve istediğimiz şekilde de maçı bitirdik. Gelen taraftarlarımıza futbol adına en azından bir şeyler izlettiğimizi ve bir şeyleri göstermek bizi çok mutlu etti” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ALTIPARMAK:, BÜTÜN, OYUNCULARIMI, KUTLUYORUM!,
Yorumlar
Haber Yazılımı