İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
EHLİYET ALMANIN MALİYETİ ARTIYOR
EHLİYET ALMANIN MALİYETİ ARTIYOR
Haber Detayı
08 Aralık 2020 - Salı 08:35 Bu haber 2454 kez okundu
 
ALİ BABACAN SAMSUN'DA
Demokrasi ve Atalım Partisi (DEVA) Samsun İl Başkanlığı, Ali Babacan’ın katılımıyla bugün gerçekleştirilecek 1. Olağan İl Kongresi’ne hazırlanıyor. Kente gelecek Babacan, partisinin il başkanlığı binasının da açılışını yapacak.
- Haberi
ALİ BABACAN SAMSUN'DA

Babacan bugün Samsun'da - Demokrasi ve Atalım Partisi (DEVA) Samsun İl Başkanlığı, Ali Babacan’ın katılımıyla bugün gerçekleştirilecek 1. Olağan İl Kongresi’ne hazırlanıyor. Kente gelecek Babacan, partisinin il başkanlığı binasının da açılışını yapacak

Demokrasi ve Atalım Partisi (DEVA) Samsun 1. Olağan İl Kongresi, bugün 15:30’da Sheraton Grand Samsun Hotel’de gerçekleştirilecek.

 

VATANDAŞ VE ESNAFLA BULUŞACAK

 

Kongreye DEVA Partisi Kurucu Genel Başkanı Ali Babacan da katılacak. Kente gelecek olan DEVA Partisi Lideri Babacan, partisinin il binasının açılışını gerçekleştirecek. Babacan ayrıca Samsun'da esnaf, basın mensupları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve  iş insanlarıyla buluşacak.

BAŞKAN TÜRK'TEN DAVET

Kongrenin duyurusunu yapan DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk, Samsunlulara davette bulundu. Başkan Türk, “Öncelikle tüm Samsunluları akabinde tüm vatandaşlarımızı DEVA Partisi Samsun 1. Olağan İl Kongresi’nde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bu bir davet değil, dertlerine DEVA arayanlarla buluşma günümüzdür. Geleceği için kaygılı ama ülkesinden vazgeçmeyen,  aç uyusa bile ülkesini kimseye pazarlık konusu etmeyen,  bir karış toprağı için canını ve malını düşünmeden veren Türkiye’nin kavuşacağı adrestir" diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ALİ, BABACAN, SAMSUN'DA,
Yorumlar
Haber Yazılımı