SAMSUN'UN YENİ LEZZET DURAĞI CANİKLİ RESTORAN samsun samsunhaber samsundanhaberler samsundan haberler samsunrestoran çakallırestoran samsunlezzetdurağı

Samsundan haberler - Canikli Restoran, uzun zamandır hayata geçirmeyi planladığımız bir projeydi diye konuşan işletme ortaklarından Nihat Canikli’’ Bölgenin, çocuk oyun alanı, mescit, bebek bakım odası, geniş otopark alanı ve daha birçok özelliği ile tam bir tesis kapsamında olan yeni bir restorana ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz için ortağım Halil Köroğlu ile birlikte projemizi bu bölgede hayata geçirme kararı aldık. Canikli Restoran’ın bölgede yer alan diğer işletmelerden en büyük farkı daha geniş ve özel olan menüsüdür. 24 saat hizmet vermekte olan işletmemizin menümüzde sadece menemen, ızgara ve köfte değil pide, çorba, kavurma ve tava yemeği çeşitleri de bulunmaktadır. Bütün ürünlerimiz alanında uzman aşçılar tarafından yapılmakta ve ürün seçiminde oldukça titiz davranmaktayız. Etlerimizde helal kesim sertifikalı ve özel olarak yetiştirilen hayvanlar seçilerek restoranımıza gelmektedir’’ dedi.

LEZZET, HİZMET VE KALİTE

Bu sektöre bulaşıkçılıktan başlamam ve işin temelinden gelmem sebebiyle müşterilerimizin isteklerinin farkında olarak bir konsept ve düzen belirlediklerini de ifade eden Nihat Canikli’’ Canikli Restoran olarak hem lezzet, hem hizmet hem de kalite anlamında iddialı olduğumuz gibi uygun fiyat politikamız ile de müşterilerimizin beğenisini toplayacağımız inancındayız. İşletmemizde ayrıca kendi markamız olan Canikli Restoran etiketiyle ürettiğimiz yüzde yüz doğal tereyağı satış standımız bulunmaktadır. Yine bunun dışında işletmemiz şirket ve kuruluşların toplantı ve yemek organizasyonları, özel gün ve yemek organizasyonları gibi birçok faaliyet açısından hem lezzet hem de dekorasyon olarak oldukça uygundur. Herkesi özel lezzetlerimizi tatmaya ve uygun fiyat avantajları ile nezih bir ortamda bulunmaya davet ediyoruz’’ diye ifade etti.